Har du hørt om Øyriket Røst? kommunen ytterst i Lofoten med rundt 500 innbyggere, med plass til enda flere?! Øyriket som er verdens nordligste sted uten vinter etter meteorologiske definisjoner, med masse himmel og magisk lys. Samfunnet bråvekkes i februar og mars til en heftig Lofotfiskesesong som ikke kan beskrives, men må oppleves. Røst er øysamfunnet som er rik på lokale råvarer og et fiskeri i verdensklasse.

Din nye kollega?

Brenner du for større matglede? God mat er grunnleggende for god helse og livskvalitet hele livet? Målet er å skape gode måltidsopplevelser og redusere underernæring. Vi ønsker at maten skal være tilpasset den enkeltes behov og serveres i en hyggelig ramme. Vi lager mat fra grunnen av da måltider er en av hverdagens viktigste begivenheter.

Er dette noe du brenner for ønsker vi å høre fra deg.

Har du kokekyndig bakgrunn og kunne tenke deg å oppleve øysamfunnet Røst ønsker vi å høre fra deg.

Vi trenger kokekyndig personell i 40% stilling, fast (men muligheter for mer) til Institusjonskjøkken på omsorgssenteret.

Tiltredelse snarest

Vinterfiske

Søknadsfrist snarest

Skriftlig søknad kan sendes direkte på e-post,

postkasse@rost.kommune.no

Eller via eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune.

Har du spørsmål til noen av stillingene kan du kontakte:

Arnhild Adolfsen Leder sykehjem på tlf. 76050532 / 99591126

Rannfrid Myran, kommunalsjef Helse og omsorg tlf.  76050518/ 95794137