Har du hørt om Øyriket Røst? kommunen ytterst i Lofoten med rundt 500 innbyggere, med plass til enda flere?! Øyriket som er verdens nordligste sted uten vinter etter meteorologiske definisjoner, med masse himmel og magisk lys. Samfunnet bråvekkes i februar og mars til en heftig Lofotfiskesesong som ikke kan beskrives, men må oppleves. Røst er øysamfunnet som ønsker å satse sterkt mot unge.

Lokal fiskebåt

Har du Helsefaglig bakgrunn og kunne tenke deg å oppleve dette ønsker vi å høre fra deg.

Dine nye kollegaer?

Er du Hjelpepleier eller Helsefagarbeider trenger vi deg til :

• 1 stilling 100% fast
  • 1 stilling 80% fast
  • 1 stilling 67% vikariat til utgang juni foreløpig.

Har du autorisasjon som Helsesekretær kan vi tilby

• 1 stilling 50 % vikariat da vår helsesekretær er i utdanning. Denne kan også kombineres med vakter i sykehjem eller hjemmesykepleie.

Stillingene er ledige fra 13 februar.

Ved internt opprykk vil lavere stillingsprosenter bli ledig. Om du ønsker å tilbys disse må det komme frem i søknadstekst.

Vil du jobbe hos oss i sommersesong 2022 ønsker vi å høre fra deg, da trenger vi sykepleiere, helsefagarbeidere/hjelpepleiere og assistenter.

Søknadsfrist er 27.01.22

Skriftlig søknad kan sendes direkte på e-post,

postkasse@rost.kommune.no

Eller via eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune.

Har du spørsmål til noen av stillingene kan du kontakte:

Arnhild Adolfsen Leder sykehjem på tlf. 76050532 / 99591126

Rannfrid Myran, kommunalsjef Helse og omsorg tlf.  76050518/ 95794137