Kvalifikasjoner:

• Autorisasjon helsefagarbeider eller hjelpepleier

Det vil ved tilsetting kreves politiattest.

Personlige egenskaper:
Du må like å jobbe med eldre mennesker. Du må kunne jobbe  med mennesker som har ulik kulturell bakgrunn og ulik livssituasjon, og som har forskjellige evner og muligheter for kommunikasjon.

Du må kunne vise omsorg, vennlighet og respekt. Du må ha gode samarbeidsevner, og evne til læring og vilje til å jobbe i omstilling. Vi har fokus mot fremtidsrettede helsetjenester og hvordan vi kan ruste oss best mulig for fremtiden.

- et spennende arbeidsmiljø, med engasjerte kolleger med høy faglig kompetanse.
- lønn etter tariff
- god pensjonsordning

Røst kommune kan være behjelpelig med bolig, og vi kan også eventuelt formidle kontakt til private aktører på utleiemarkedet.

Søknadsfrist: 01.mars
Tiltredelse: etter avtale

Kontaktpersoner er

• Kine Jensen , Leder sykehjem og Hjemmetjeneste tlf. 76050532/ 97132319
  • Rannfrid Myran, kommunalsjef Helse og omsorg tlf. 76050518/ 95794137

Skriftlig søknad sendes direkte til kommunen via E post:postkasse@rost.kommune.no

Søknaden må inneholde komplett CV med oversikt over utdanning og praksis. Skriv også gjerne noe om din motivasjon for å søke stillingen. Attester, vitnemål og referanser vil bli etterspurt ved behov. Om du har en samboer / ektefelle som også fristes av livet på ei øy ytterst i havet, så er det jobbmuligheter i evt. andre yrker også.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Røst kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører