• Samarbeidsavtale mellom Røst kommune og Nordland politidistrikt

Av Hilde-Beate Johansen,
    Samarbeidsavtale Røst kommune og Nordland politidistrikt

Det er i forbindelse med gjennomføring av nærpolitireformen og etablering av ny struktur for lensmanns- og politistasjonsdistrikt i Nordland politidistrikt, - det er bestemt at det skal inngås et mer forpliktende samarbeid mellom politi og den enkelte kommune. Det forebyggende arbeidet er det viktigste arbeidet vi kan gjøre for å forhindre kriminalitet og legge til rette for et trygt samfunn.

• TETT PÅ - Ungdom i fokus 30.November

Av Hilde-Beate Johansen,
    Logo Røst ungdomsråd

Røst ungdomsråd kan stolt presentere en dag med fokus på forebyggende tiltak i forhold til rus og dette på oppdrag fra Røst kommune. Ungdomsrådet har jobbet med prosjektet i lang tid og har stort fokus på området. Rune Røbekk er sivilt ansatt i politiet og har jobbet med barn og ungdom i mange år. Han er blant annet knyttet til Felles ansvar, ungdomskontrakter, prosjektet Tett På og han vil sammen med 2 politistudenter være sammen med ungdommen denne dagen.

• Ledig vikariat som badevakt

Av Elisabeth Mikalsen,
    Svømmehall

Røst kommune har ledig vikariat som badevakt i 10,7 % stilling fra 01.01.19

• Strategisk næringsplan 2019-28 ute på høring

Av Elisabeth Mikalsen,
    Kommunevåpen

Kommunestyret vedtok planprogram for Strategisk næringsplan den 24.04.2018. Planprosessen har vært gjennomført slik den var planlagt. Dialogen med næringslivet har gjennomgående vært god, og innspill som er kommet i åpne møter og temamøter er tatt inn i planforslaget.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: