• Samarbeidsavtale mellom Røst kommune og Nordland politidistrikt

Av ,
    Samarbeidsavtale Røst kommune og Nordland politidistrikt

Det er i forbindelse med gjennomføring av nærpolitireformen og etablering av ny struktur for lensmanns- og politistasjonsdistrikt i Nordland politidistrikt, - det er bestemt at det skal inngås et mer forpliktende samarbeid mellom politi og den enkelte kommune. Det forebyggende arbeidet er det viktigste arbeidet vi kan gjøre for å forhindre kriminalitet og legge til rette for et trygt samfunn.

• Ledig vikariat som badevakt

Av Elisabeth Mikalsen,
    Svømmehall

Røst kommune har ledig vikariat som badevakt i 10,7 % stilling fra 01.01.19

• Strategisk næringsplan 2019-28 ute på høring

Av Elisabeth Mikalsen,
    Kommunevåpen

Kommunestyret vedtok planprogram for Strategisk næringsplan den 24.04.2018. Planprosessen har vært gjennomført slik den var planlagt. Dialogen med næringslivet har gjennomgående vært god, og innspill som er kommet i åpne møter og temamøter er tatt inn i planforslaget.

• Atomberedskap i Røst kommune - utdeling av jodtabeletter

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Jodtabeletter

Dersom det skulle skje en atomhendelse med utslipp av radioaktivitet er det viktigste rådet til befolkningen at de lytter til råd fra myndighetene. På nasjonalt nivå er det Statens strålevern og Kriseutvalget for atomberedskap som har ansvar for å informere innbyggerne i Norge. Fylkesmannen i Nordland og Røst kommune vil også kunne gå ut med informasjon.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: