• Atomberedskap i Røst kommune - utdeling av jodtabeletter

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Jodtabeletter

Dersom det skulle skje en atomhendelse med utslipp av radioaktivitet er det viktigste rådet til befolkningen at de lytter til råd fra myndighetene. På nasjonalt nivå er det Statens strålevern og Kriseutvalget for atomberedskap som har ansvar for å informere innbyggerne i Norge. Fylkesmannen i Nordland og Røst kommune vil også kunne gå ut med informasjon.

• Alexander Skadberg kommer til Røst

Av Hilde-Beate Johansen,
    Alexander Skadberg

I forlengelse av innsamlingsaksjonen til Kirkens bymisjon førstkommende søndag blir det mandag 22.oktober et arrangement med Alexander Skadberg på Røst, en ung foredragsholder som de siste fem årene har reist landet rundt for å snakke om psykisk helse - om rus, faresignaler og forebygging, mye basert på egne opplevelser i ungdommen. I tillegg til foredragsvirksomhet jobber Alexander i dag som miljøarbeider i barnevernstjenesten.

• Markering av Eldres dag

Av Hilde-Beate Johansen,
    Rose

Vi inviterer til markering av FN`s Internasjonale Eldres dag.

• Veterinærtjenesten

Av Annfrid Nilsen,
    Røst kommune

Veterinæren har planlagt tur til Røst 13 november 2018

• Politiske møter uke 42

Av Elisabeth Mikalsen,
    Kommunevåpen Røst kommune

Det avholdes flere politiske møter i neste uke og som vanlig er alle møtene åpne møter, slik at alle som vil kan være tilhører.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: