Registrere boligmuligheter

Røst kommune ønsker fortsatt kontakt med deg som har en bolig som kan være aktuell som mulig bosted for ukrainske flyktninger.

Registrer boligmuligheter for ukrainske flyktninger på e-post til kommunen: postkasse@rost.kommune.no

Opplys hva slags bolig du har som er ledig. Gi en kort beskrivelse slik at vi forstår hvem dette kan passe for, og hva kapasiteten er. Opplys også fra når boligen er tilgjengelig, og hvor lenge.

Dette er i første omgang en kartlegging av tilgjengelige boliger og vi vil ta kontakt med aktuelle ved behov.

Frivillig arbeid - vil du hjelpe?

Det er mange som vil hjelpe nå. Vi oppfordrer deg til å ta direkte kontakt med frivillige lag, foreninger og organisasjoner hvis du ønsker å bidra.

Du kan også sende inn spørsmål og henvendelser til kommunen hvis du ønsker å bidra på andre måter.

Klær og utstyr

Foreløpig er behovet for klær og utstyr begrenset, men vi oppfordrer folk til å melde inn til kommunen hva de har av klær, utstyr og møbler som man ønsker å donere. Per nå trenger vi:

• Sykler
  • Sykkelvogn
  • Kjøkkenmaskin/stavmikser
  • Badebalje (1 stk)

Kommunen vil deretter ta kontakt ved behov. Meld inn hva du har tilgjengelig på e-post: postkasse@rost.kommune.no

Behovsoversikten vil bli oppdatert kontinuerlig.