Helse og omsorg har i forbindelse med utdanningspermisjon et ledig vikariat som helsesekretær i:

• 50 prosent stilling. Det vil i perioder være behov i inntil 100 % stilling.

Det kan tilrettelegges for at stillingen kan kombineres med vakter innen enheten. Vikariatet har varighet fra august 2022 – juni 2023 med mulighet for forlengelse.

Om stillingen:

Røst har et legekontor bestående av en fastlege, en kommuneoverlege i 20 % stilling, helsesekretær og helsesykepleier. Vi ser etter en medarbeider som arbeider godt i team og som gjerne har erfaring fra legesenter eller annen helsefaglig erfaring.

Det er ofte helsesekretæren som møter pasienten først. Helsesekretæren hjelper dermed til med å vurdere medisinsk hjelp til pasienten. I jobben samarbeider du tett med blant andre leger og sykepleiere.

Kvalifikasjoner:

• Autorisasjon helsesekretær
  • God norsk skriftlig og muntlig formidlingsevne
  • Grunnleggende IT-kunnskaper

Det er også ønskelig med lab-erfaring (vi benytter CGM journalsystem).

Gyldig politiattest må fremlegges.

Vi oppfordrer også andre med relevant utdanning/erfaring om å søke på stillingen.

Personlige egenskaper:

Som helsesekretær bør du like å møte nye mennesker. Du må være flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig, ha serviceinnstilling og samarbeidsevner. Du må også være nøyaktig og kunne takle et høyt arbeidstempo.

• et spennende arbeidsmiljø, med engasjerte kolleger med høy faglig kompetanse
  • lønn etter tariff
  • god pensjonsordning

Røst kommune kan være behjelpelig med bolig, og vi kan også eventuelt formidle kontakt til private aktører på utleiemarkedet.

Jobb for to? Denne stillingen er en av flere stillinger Røst kommune for tiden har utlyst. Se flere stillingsutlysninger her: https://rost.kommune.no/ledige-stillinger/category1049.html

Søknadsfrist: 14. august 2022

Tiltredelse: etter avtale

Kontaktpersoner er

• Rannfrid Myran, kommunalsjef Helse og omsorg tlf.  76050518/ 95794137
  • Lisa Mari Jørgensen, legesekretær tlf. 76 05 05 40/12 / 934 98 828

Skriftlig søknad sendes direkte til kommunen via eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune. Søknaden må inneholde komplett CV med oversikt over utdanning og praksis. Skriv også gjerne noe om din motivasjon for å søke stillingen. Attester, vitnemål og referanser vil bli etterspurt ved behov.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.