Det er et moderne pedagogisk senter som gir deg sjansen til å inspirere og veilede neste generasjon. Røst oppvekstsenter inneholder barnehage, grunnskole 1-10, SFO og voksenopplæring. Både bibliotek og tannhelsetjenesten er lokalisert i samme bygg, så her er muligheten til å bli en del av et godt og variert miljø. Dette er et levende senter for læring og vekst, der vi jobber for å gi våre barn og unge den beste starten på livet, omgitt av det spektakulære landskapet i Lofoten. 

I barnehagen trenger de 18 barna flere engasjerte og trygge voksne, så vi søker etter 3 barnehagelærere og fagarbeidere/barne- og ungdomsarbeidere.  

Ønskende kvalifikasjoner for stillingene: 

  • Godkjent barnehagelærerutdanning 
  • Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider 
  • Tydelig og trygg voksen 

På grunnskolen og på SFO har vi behov for 5 lærere (to av disse er årsvikariat) og 2 assistenter. 

Ønskende kvalifikasjoner for lærerstillingene: 

Godkjent lærerutdanning eller annen relevant utdanning. Det er ønskelig med kompetanse innen matematikk og spesialpedagogikk. 

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på godkjent utdanning, relevant erfaring, evne til samarbeid, fleksibilitet og personlig egnethet. Stillingene kan bli tillagt kontaktlærerfunksjon både på barne- og ungdomstrinn.  

Vi søker etter allsidige og engasjerte lærere, som ønsker seg muligheten til å være med på å skape et mangfoldig læremiljø som utfordrer og inspirerer både ansatte og elever. 

Hvorfor Røst? 
Bli en del av et unikt samfunn med en rik kulturarv og en levende fiskekultur, samtidig som du nyter moderne fasiliteter og gode kommunikasjonsforbindelser med fastlandet. Opplev det magiske samspillet mellom hav og fjell, og la deg inspirere av den utrolige naturen rundt deg. 

Søk nå!, og senest innen 15.04.24. 

Grip muligheten til å bli en del av Røst oppvekstsenter og eventyrlige Lofoten. 

Kontaktperson ved spørsmål:

Berit Leigland, Oppvekstleder

Telefon: 477 68 615

E-post: berit.leigland@rost.kommune.no

Skriftlig søknad kan sendes direkte på e-post: postkasse@rost.kommune.no

Eller via eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune.