Helse og omsorg

Røst sykehjem og hjemmetjenesten søker deg som ønsker å gi ekstra livskvalitet i sommer både for og med eldre. Dette kan blant annet være som lesepartner, samtalepartner, matlaging eller å gå på tur. En sommerjobb innen helse og omsorg krever at du er omsorgsfull, pliktoppfyllende, utadvendt, har et godt humør og gode samarbeidsevner.

Spørsmål om stillingene kan rettes til avdelingsleder Arnhild Adolfsen på e-post: Arnhild.Adolfsen@rost.kommune.no

Røst barnehage

Er du kreativ, omsorgsfull og fleksibel? Da har vi spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i 3 uker i barnehagen. Enten i uke 28-29 eller i uke 31.

Spørsmål om stillingene kan rettes til styrer Ragnhild Ekrem på e-post: ragnhild.ekrem@rost.kommune.no

Søknad sendes til Røst kommune på e-post: postkasse@rost.kommune.no

Søknader behandles fortløpende. Se tips til hvordan skrive jobbsøknad.

Vi tilbyr

• En sommerjobb litt utenom det vanlige, sammen med flotte kolleger og herlige beboere/barn!
  • Lønn og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.
  • Veiledning underveis fra erfarne kollegaer.
  • Arbeidserfaring og kjennskap til helsesektoren eller oppvekstsektoren.