Har du hørt om Øyriket Røst? kommunen ytterst i Lofoten med rundt 500 innbyggere, med plass til enda flere?! Øyriket som er verdens nordligste sted uten vinter etter meteorologiske definisjoner, med masse himmel og magisk lys. Samfunnet bråvekkes i februar og mars til en heftig Lofotfiskesesong som ikke kan beskrives, men må oppleves. Røst er øysamfunnet som ønsker å satse sterkt mot unge.

Lokal fiskebåt

Har du Helsefaglig bakgrunn og kunne tenke deg å oppleve dette ønsker vi å høre fra deg.

Dine nye kollegaer?

Har du autorisasjon som Helsefagarbeider / Hjelpepleier ? eller kanskje du har erfaring men ikke formell kompetanse?   Da kan vi tilby deg:

1.  100 % stilling sommervikariat med mulighet for fast ansettelse for helsefagarbeider/Assistent

1. 100 % stilling sommervikariat ut august mnd. for assistent.

Arbeidsområdet vil være både sykehjem og hjemmetjeneste.

Søknadsfrist er 26.06.2022

Skriftlig søknad kan sendes direkte på e-post,

postkasse@rost.kommune.no

Eller via eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune.

Har du spørsmål til noen av stillingene kan du kontakte:

Arnhild Adolfsen, Leder sykehjem og Hjemmetjeneste tlf 76050532/ 99591126

Rannfrid Myran, kommunalsjef Helse og omsorg tlf.  76050518/ 95794137