Du kan bruke eDialog hvis du skal:

• Sende dokumenter til saksbehandling eller journalføring
  • Sende sensitiv post med konfidensielle opplysninger
  • Sende dokumenter til eksisterende sak

Du trenger ikke bruke eDialog hvis:

• Kommunen har eget elektronisk skjema til formålet. Søknadskjema finnes på sidene til de ulike tjenestene.
  • Du har generelle henvendelser eller spørsmål. Da kan du ta kontakt på telefon 76 05 05 00 eller sende e-post til postkasse@rost.kommune.no

Hvordan mottar vi post du sender inn med eDialog?

Offentlig servickontor Røst (OSK) mottar din innsending og videreformidler til rett person/saksbehandler samme dag eller neste dag. Svar sendes til din elektroniske postboks. (Altinn, Digipost el. eBoks)

SEND INN POST HER

eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommuneSlik fyller du ut skjema

• Velg om du er privatperson/innbygger (fødselsnr.) eller om du representerer en virksomhet (org.nr).
  • Obligatoriske felt er merket med *
  • Gi en god beskrivelse av forsendelsen din. Kommentarfeltet legges inn som et eget vedlegg til forsendelsen din.
  • Er Røst kommunes saksnummer kjent, vennligst skriv dette i feltet «tittel» sammen med tittel på innsending. Eksempel: «2015/158 – Revidert sikringsplan»
  • Husk å laste opp relevante vedlegg. NB: godkjente filformat er kun pdf.
  • Klikk på «send forsendelse» Du vil motta en kvittering på mail.

Forsendelse av dokumenter som er «Unntatt offentlighet»

Tjenesten er godt egnet til å sende inn dokumenter merket «unntatt offentlighet». Kanalen er kryptert og avsender autentisert. NB: Husk å merke tittelfeltet med «UO» i tillegg til sakstittel.

Vi oppfordrer privatpersoner og næringsliv til å ta i bruk eDialog. Det er flere fordeler:

• Det er en sikker kanal for å sende oss post. Dataene blir overført kryptert.
  • Det gir en sikker identifikasjon av avsender
  • Vi mottar posten din raskere. Dokumentene blir sendt elektronisk og mottatt direkte i vårt system. Saksbehandler mottar posten samme dag eller neste dag.