• Veterinærtjenesten

Av Annfrid Nilsen,

Veterinærtjenesten kommer til Røst i løpet av våren. ( Dato usikkert enda) Bestilling av time kan gjøres på Lofoten veterinærsenter på tlf. 760 82 999.

• Valglister 2019

Valg logo

Røst kommune har mottatt følgende lister til kommunestyrevalget 2019.

• Er du forberedt på kriser?

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Egen beredskap

Vi har nettopp vært gjennom en krise med mangel på vann her på Røst og har fått en påminning om at samfunnet ikke alltid klarer å levere tjenester som forventet. Derfor er det viktig at alle har en egenberedskap for å kunne klare seg noen dager på egenhånd. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har tidligere sent ut en brosjyre til alle husstander hvor det er gitt klare tips og råd til den enkelte.

• Ledige stillinger Røst skole

Røst skole

Grunnskolen har flere ledige lærerstillinger med undervisning på både barne- og ungdomstrinn.

• Faktura kommunale gebyrer/eiendomsskatt 1.kvartal 2019

Av Hilde-Beate Johansen,

Ved en feil har mange mottatt feil faktura i posten. Fakturaer med fakturadato 15.03.2019 kan kastes! Det vil komme ny faktura med fakturadato 18.03.2019 og dette er riktig faktura og skal betales. NB: Efaktura og autogiro har gått som normalt.

• ØYMUSIKANT-ORDNINGEN RØST KOMMUNE

Øymusikanten logo

Øymusikant-ordningen ble startet av Røst kommune høsten 2018 for å skape mer aktivitet rundt kulturlivet på Røst, - både i kommunal og privat regi. Øymusikanten skal være en samarbeidspartner for frivillige lag og foreninger samt søke samarbeid med eksisterende miljøer, institusjoner og enkeltpersoner.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: