Nyhetsarkiv

 • Ledig drosjeløyve

  Av Hilde Grimstad,
  Røst kommune arbeider for å få etablert nytt drosjetilbud

  Vi trenger taxi på Røst! Det er ledig løyve og interesserte bes søke. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon om vilkår og hvilke muligheter kommunen har for å yte økonomisk tilskudd.

 • Informasjon om katt og kattehold fra Mattilsynet

  Av Tom Ragnar Pedersen,
  Katt

  Hjemløse katter er et stort problem over hele landet. Sult, kulde og sykdom gjør at kattene ofte lider. Derfor har Mattilsynet laget en informasjonsbrosjyre om katt og kattehold.

 • Bli en gründer på Røst? Har du nytte av å delta på et etablererkurs?

  Av Hilde Grimstad,

  Start Opp Salten har gjennomført etablereropplæringer og kurssamlinger i mange år. Tilbakemeldingene fra deltakere er gode. Røst kommune har vært i kontakt med Start Opp Salten og deltar nå i samarbeidet. Det betyr at deltakere fra Røst kan få melde seg på kurs! Fristen er 2. oktober for kurset som går i høst, men du kan søke allerede nå.

 • Er du forberedt på kriser?

  Av Tom Ragnar Pedersen,
  Egen beredskap

  Vi har nettopp vært gjennom en krise med mangel på vann her på Røst og har fått en påminning om at samfunnet ikke alltid klarer å levere tjenester som forventet. Derfor er det viktig at alle har en egenberedskap for å kunne klare seg noen dager på egenhånd. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har tidligere sent ut en brosjyre til alle husstander hvor det er gitt klare tips og råd til den enkelte.

Siste 6 måneder

 

Tlf. 76 05 05 00

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse:
Røst kommune
Røstlandveien 37
8064 Røst

Organisasjonsnummer: 945 037 687

Kontonummer: 4500 78 75839

Kommunenummer: 1856

Legekontor: tlf. 76 05 05 40

Legevakt etter 14:30 og i helg: tlf. 116 117