• Forhåndsstemmingen har startet

Av Elisabeth Mikalsen,
    Valglogo

Ønsker du å forhåndsstemme til årets stortings- og sametingsvalg, da kan dette gjøres på rådhuset.

• Ingen avvik i kommunal beredskap

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Rapport

Fylkesmannen i Nordland avholdt den 20. juni 2017 tilsyn med kommunal beredskap i Røst kommune. Nå er rapporten klar og det ble ikke avdekket noen avvik.

• Ledig stilling som prosjektmedarbeider internkontroll og personalforvaltning

Av Hilde-Beate Johansen,
    Figur med forstørrelsesglass

Røst kommune ønsker å gjennomføre et prosjekt for å videreutvikle sitt internkontrollarbeid og sin personalforvaltning. Prosjektmedarbeideren er tenkt å ha en utøvende rolle samtidig som hun/han skal sikre fremdrift og koordinere oppgaver der andre skal involveres.

• Lofoten friluftsråd søker daglig leder

Av Hilde-Beate Johansen,
    Kårøysundet Røst

Lofoten friluftsråd er et interkommunalt råd under etablering av Vågan, Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst kommune. Lofoten er en sterk merkevare, med et unikt landskap og mange naturperler som betyr mye for fastboende og tilreisende.

• Røst kunstgressbane i rute

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Kunstgress

Røst kommune sluttfører nå arbeidene med Røst kunstgressbane. Arbeidene er nå inne i siste fase og skal avsluttes ca. i midten av juni. Offisiell åpning av banen vil være 24. juni 2017. I forbindelse med åpningen skal det spilles seriekamp i 6. divisjon mellom Røst og Værøy.

Siste 6 måneder

postkasse@rost.kommune.no