• Oppdatert korona-informasjon 2021

Oppdatert korona-informasjon 2021

Den kommunale kriseledelsen følger situasjonen nasjonalt og i regionen nøye og gjør fortløpende vurderinger.

• Eiendomsskatt 2021

Av Kay Meløysund,
    Eiendomsskattelistene for 2021 ligger nå ute til gjennomsyn.

Eiendomsskatt for 2021 er nå skrevet ut, og skattelister med skattepliktige og fritatte eiendommer legges dermed ut til offentlig ettersyn.

• KURS I DIGITAL KOMMUNIKASJON OG SMART TECH

KURS I DIGITAL KOMMUNIKASJON OG SMART TECH

Bli med på kurs i grunnleggende data-bruk for eldre. Man lærer å søke på internett, bruke nettbank, skrive dokumenter, sende e-post og mye mer.

• Sykepleier søker sommerjobb på Røst ...

Røst

Er den overskrifta vi ønsker på e-post i disse dager. Vi planlegger for lysere tider med håp om mindre korona og mer av nye bekjentskaper.

• Tilgjengelighet på Rådhuset - åpent kun for avtalte besøk

Røst rådhus

Rådhuset er fortsatt stengt for uanmeldt besøk. Kommunen er i gang med en sakte tilbakegang til en normalsituasjon, og flere ansatte kan nå være på rådhuset samtidig. Ta kontakt med saksbehandler direkte for å avtale tid, eller kontakt Servicekontoret som kan formidle beskjeden videre.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: