• Lofoten friluftsråd søker daglig leder

Kårøysundet Røst

Lofoten friluftsråd er et interkommunalt råd under etablering av Vågan, Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst kommune. Lofoten er en sterk merkevare, med et unikt landskap og mange naturperler som betyr mye for fastboende og tilreisende.

• Røst kunstgressbane i rute

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Kunstgress

Røst kommune sluttfører nå arbeidene med Røst kunstgressbane. Arbeidene er nå inne i siste fase og skal avsluttes ca. i midten av juni. Offisiell åpning av banen vil være 24. juni 2017. I forbindelse med åpningen skal det spilles seriekamp i 6. divisjon mellom Røst og Værøy.

• Turistvert på Røst

Av Hilde-Beate Johansen,
    Bilde av turistinformasjonen og fergekai på Røst

Trivelig sommerjobb hvor du møter mange hyggelige mennesker og du får anledning til å bruke dine språkkunnskaper og bli kjent med øya.

• Ledig vikariat som servicemedarbeider/sekretær

Av Elisabeth Mikalsen,
    Kommunevåpen

Røst kommune v/offentlig servicekontor har ledig vikariat i 60 % stilling som servicemedarbeider/sekretær. Varighet 1 mnd. med mulighet for forlengelse. Snarlig tiltredelse.

• Stengt legekontor

Syk appelsin

Legekontoret vil være stengt mandag 8.mai på grunn av kursing.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: