• Ingen avvik i kommunal beredskap

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Rapport

Fylkesmannen i Nordland avholdt den 20. juni 2017 tilsyn med kommunal beredskap i Røst kommune. Nå er rapporten klar og det ble ikke avdekket noen avvik.

• Lofoten friluftsråd søker daglig leder

Av ,
    Kårøysundet Røst

Lofoten friluftsråd er et interkommunalt råd under etablering av Vågan, Vestvågøy, Flakstad, Moskenes, Værøy og Røst kommune. Lofoten er en sterk merkevare, med et unikt landskap og mange naturperler som betyr mye for fastboende og tilreisende.

• Røst kunstgressbane i rute

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Kunstgress

Røst kommune sluttfører nå arbeidene med Røst kunstgressbane. Arbeidene er nå inne i siste fase og skal avsluttes ca. i midten av juni. Offisiell åpning av banen vil være 24. juni 2017. I forbindelse med åpningen skal det spilles seriekamp i 6. divisjon mellom Røst og Værøy.

• Vinn en sykkel

Av ,
    Trehjulsykkel

Hensikten er å få så mange som mulig til å gå eller sykle til jobben. Fordelene er mange og helsegevinsten er en positiv bivirkning.

• NTP

Av Tor Arne Andreassen,