• eDialog - sikker innlevering av post til Røst kommune

Bilde ved Glenn Carstens-Peters på Unsplash

E-post kan være en usikker kanal for sensitiv post. Det kan også være en omvei for post som skal inn i kommunens arkivsystem. Ved å ta i bruk eDialog åpner vi for sikker, rask og effektiv håndtering av post inn til Røst kommune.

• Digitalisering av fakturautsendelsen

Digital fakturautsending

Røst kommune jobber i disse dager med innføring av ny rutine for distribusjon av fakturaer for å øke graden av digital utsendelse. Dette for å lette arbeidet både for oss, og for dere som mottar fakturaer. Den nye formen for utsendelse resulterer også i en ny fakturablankett.

• Datakurs for eldre

Datakurs for eldre

Røst kommune vil arrangere kurs i grunnleggende data-bruk for eldre. Du lærer å søke på internett, bruke nettbank, skrive dokumenter, sende e-post og mye mer.

• Starte din egen bedrift?

Av Regine Berglund,
    Start opp salten

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift? Start Opp Salten etablererkurs hjelper deg på veien!

• Ny kommunedirektør i Røst kommune

Av Elisabeth Mikalsen,
    Kommunedirektør Vigdis Bolås

Når nåværende rådmann Inge Albriktsen går av med pensjon og slutter 1. august, har Røst kommune ansatt Vigdis Bolås som hans etterfølger.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: