• ØYMUSIKANT-ORDNINGEN RØST KOMMUNE

Av ,
    Øymusikanten logo

Øymusikant-ordningen ble startet av Røst kommune høsten 2018 for å skape mer aktivitet rundt kulturlivet på Røst, - både i kommunal og privat regi. Øymusikanten skal være en samarbeidspartner for frivillige lag og foreninger samt søke samarbeid med eksisterende miljøer, institusjoner og enkeltpersoner.

• Nytt oppvekstsenter

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Nytt oppvekstsenter

Kommunestyret har vedtatt bygging av nytt oppvekstsenter. Det nye bygget planlegges ferdigstilt i 2020/21 og har en kostnadsramme på 46 mill kroner.

• Samarbeidsavtale mellom Røst kommune og Nordland politidistrikt

Av ,
    Samarbeidsavtale Røst kommune og Nordland politidistrikt

Det er i forbindelse med gjennomføring av nærpolitireformen og etablering av ny struktur for lensmanns- og politistasjonsdistrikt i Nordland politidistrikt, - det er bestemt at det skal inngås et mer forpliktende samarbeid mellom politi og den enkelte kommune. Det forebyggende arbeidet er det viktigste arbeidet vi kan gjøre for å forhindre kriminalitet og legge til rette for et trygt samfunn.

Siste 6 måneder

• august (0)