• Turistvert sommeren 2019

Av Hilde-Beate Johansen,
    Ferge til kai på Røst

Røst kommune i samarbeid med reiselivsnæringen på Røst søker turistvert for snarlig tiltredelse. Turistverten vil blant annet ha ansvar for turistinformasjon, guiding og øvrig tilrettelegging.

• Ledig stilling som kokk

Av Hilde-Beate Johansen,
    Fornøyd kokk

Røst helsesenter søker kokk. Ønsker du en liten stilling eller kanskje øke din nåværende, - da er dette noe for deg!

• Kan du bli en gründer på Røst? Har du nytte av å delta på et etablererkurs?

Av Hilde Grimstad,

Start Opp Salten har gjennomført etablereropplæringer og kurssamlinger i mange år. Tilbakemeldingene fra deltakere er gode. Røst kommune har vært i kontakt med Start Opp Salten og nå kan deltakere fra Røst få melde seg på! Fristen er 2. oktober, men du kan søke allerede nå.

• Utdanningsstipend 2018/2019

Av Annfrid Nilsen,
    Røst kommune

Røst kommune har også for skoleåret 2018 /2019 avsatt 25 000,-kr til utdanningsstipend for personer folkeregistrert i Røst . Full utlysningstekst se link/vedlegg. Søknadsfrist 11 juni 2019

• Er du forberedt på kriser?

Av Tom Ragnar Pedersen,
    Egen beredskap

Vi har nettopp vært gjennom en krise med mangel på vann her på Røst og har fått en påminning om at samfunnet ikke alltid klarer å levere tjenester som forventet. Derfor er det viktig at alle har en egenberedskap for å kunne klare seg noen dager på egenhånd. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har tidligere sent ut en brosjyre til alle husstander hvor det er gitt klare tips og råd til den enkelte.

postkasse@rost.kommune.no

Post- og besøksadresse: