Trenger fotball-laget til poden nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Tilskuddsportalen har svarene!

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Portalen gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier.

Det er enkelt å registre seg som bruker av tilskuddsportalen:

  1. Gå til www.tilskuddsportalen.no og søk etter Røst kommune i søkefeltet. Alle kontaktpersoner må registrere seg som brukere, og det gis tilgang til inntil tre brukere fra hver forening. Husk å registrere hvilken forening du representerer og hvilken rolle du har i denne.
  2. Når du har registrert deg, så skjer det en manuell sjekk av din tilknytning til organisasjonen. Dette blir gjort innen en arbeidsdag, men ofte raskere.
  3. Når du blir godkjent, så mottar du en e-post med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten. Du kan da velge ønsket passord.
  4. Begynn jakten på tilskudd!

Hvis du får tekniske problemer med innlogging eller bruk av tjenesten, kan du kontakte support ved å sende e-post til support@tilskuddsportalen.no.